Verdachte beroving aangehouden

25 februari 2009

DORDRECHT – In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 februari is aan de Thorbeckeweg in Dordrecht een 33-jarige man uit Goes aangehouden. Hij wordt verdacht van beroving. Een 21-jarige man uit Dordrecht werd door de verdachte aangesproken en was daarna een geldbedrag kwijt. De verdachte verdween daarna in een woning. Na melding bij de politie kon de verdachte worden aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.