Politie zoekt actief getuigen middels stoepborden

25 februari 2009

DORDRECHT - Het rechercheteam dat de toedracht onderzoekt van het misdrijf op de Troelstraweg van 22 februari jl. is op zoek naar getuigen. De politie plaatst de komende dagen stoepborden op een aantal plaatsen in Dordrecht waarop getuigen actief gevraagd wordt met de politie contact op te nemen. 

Belangrijke vragen die de politie stelt zijn:
Bent u op zondag 22/02 getuige geweest van:
- Het vluchten van meerdere mensen?
- Heeft u gezien dat meerdere personen in een grijze personenauto stapten op de hoek Colijnstraat/Talmastraat rond 06.45 uur?
Door middel van het plaatsen van stoepborden wil de politie mensen bereiken met wie zij nog niet heeft gesproken maar die mogelijk wel iets hebben gezien.

Ook attendeert de politie middels de stoepborden op de mogelijkheid om anoniem melding te maken van belangrijke informatie omtrent dit onderzoek via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

De politie hoopt met deze informatie meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van de steekpartij waarbij een 45-jarige vrouw om het leven kwam en haar 24-jarige dochter zwaar gewond raakte. Een 21-jarige verdachte werd in de nacht van maandag op dinsdag jl. aangehouden in Oostenrijk. Justitie heeft om zijn uitlevering gevraagd. 

Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek dan kunt u ook bellen met het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.