Man steelt handtassen van bewoners tehuis

26 februari 2009

DORDRECHT – De politie heeft woensdagochtend 25 februari een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het stelen van handtassen. De man was door personeel van een verzorgingstehuis aan de Mauritsweg gesignaleerd toen hij uit een kamer van een bewoner kwam.

Toen het personeelslid dit niet vertrouwde werd de politie in kennis gesteld. Na een onderzoekje bleek dat de man  bij twee bewoners was binnengelopen en de handtas had meegenomen. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor nader onderzoek. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.