Man raakt gewond maar weet niet hoe

27 februari 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht heeft op 25 februari een bijzonder voorval gemeld aan de politie in zijn woonplaats. De man ging op 23 februari jl. rond 21.00 uur een wat eten in horecagelegenheid aan de Voorstraat ter hoogte van de Steegoversloot. Na te hebben gegeten, vertrok de man op zijn fiets naar zijn woning in de omgeving van de Hoge Nieuwstraat. De volgende dag, op 24 februari, werd de man wakker in zijn eigen woning. Van wat er in de tussentijd gebeurd is, weet de man niets meer. De man bleek kneuzingen aan één kant van het lichaam en een hoofdwond te hebben.

Hij is zelf naar het ziekenhuis gegaan, waar een hersenschudding werd geconstateerd, wat waarschijnlijk zijn geheugenverlies verklaart. De man is daarop naar de politie gegaan om zijn verhaal te doen. Hij vermoedt zelf dat hij is aangereden en dat hij - al dan niet met hulp van omstander(s) - naar huis is gebracht. Hij kan zich vaag herinneren dat hij op straat lag en dat iemand aan hem vroeg of het met hem ging. Zijn fiets was licht beschadigd en stond bij hem thuis. De man vermoedt zelf niet dat er een misdrijf gepleegd is.

Er zijn geen aanwijzingen dat er iets met het broodje was dat de man had gegeten, waardoor hij onwel geworden zou zijn. Mogelijk is hij daadwerkelijk aangereden, maar het is niet uit te sluiten dat hij gevallen is of mishandeld. De man is niet beroofd, al zijn persoonlijke bezittingen heeft hij nog. Het signalement van het slachtoffer is als volgt: 46 jaar, ongeveer 1.85 meter lang, tenger postuur en zeer kort zwart met grijs haar.

Net als het slachtoffer wil de politie graag weten wat er dan wel met de man gebeurd is.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van wat ertussen 23 februari 21.00 uur en 24 februari 16.00 uur met deze man is gebeurd. Mensen die andere informatie hebben die de politie helpt in het onderzoek worden eveneens gevraagd contact op te nemen. Informatie is welkom op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.