Bedreiging om hond

27 februari 2009

DORDRECHT – Een 27-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens bedreiging van een 49-jarige vrouw uit Dordrecht. Dit gebeurde op donderdagavond 26 februari 2009 in de Kotterstraat. De verdachte bedreigde de vrouw met de dood. De twee hebben al enige tijd onenigheid over het uitlaten van een hond. De verdachte is na verhoor heengezonden. Hij ontkende de bedreiging. De politie zet het onderzoek voort en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.