Niet betalen kost ruit

27 februari 2009

DORDRECHT – Een 21-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens vernieling van een ruit. Dit gebeurde op donderdagavond 26 februari 2009 omstreeks 19.35 uur van een woning in de Buizerdstraat. De man kwam aan de deur om het restant van het geld te halen van een televisie die hij enige tijd geleden aan de 23-jarige bewoonster had verkocht.

Toen de vrouw hem vertelde dat ze niet kon betalen werd de man boos en vernielde een ruit van de voordeur. De politie heeft bemiddeld in het terug geven van de televisie en het reeds betaalde geld. De man is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.