Diefstal elektrische step

27 februari 2009

DORDRECHT -  Drie jongens van 1 keer 15 jaar en 2 keer 18 jaar alen uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens diefstal. Dit gebeurde op donderdagmorgen 26 februari 2009 omstreeks 11.35 uur. De drie namen de step mee die stond in een tuin aan de Vossiusstraat.

Een alerte getuige belde de politie. Na een zoekactie werden de drie jongen in de omgeving aangehouden. De jongens waren tevens in het bezit van een fiets, die vermoedelijk ook gestolen is. Ze zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.