Politie houdt man aan na steekincident aan de Hoge Nieuwstraat

02 maart 2009

DORDRECHT – De politie heeft zondagavond 1 maart een 48-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het 21-jarige slachtoffer betrapte volgens zijn zeggen de 48-jarige bovenbuurman van de Hoge Nieuwstraat toen deze zich vreemd gedroeg bij de voordeur van de 21-jarige. Toen het slachtoffer hem daarop aansprak stak de 48-jarige verdachte hem met een mes in het gezicht. De man raakte gewond aan zijn gezicht en moest voor behandeling naar de EHBO. Hierna mocht hij weer naar huis. De gealarmeerde politie heeft de verdachte aangehouden en het mes inbeslaggenomen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.