29-jarige aangehouden voor beledigen politieagenten

02 maart 2009

DORDRECHT – Surveillerende politieagenten reden zaterdagmiddag met de surveillanceauto over het fietspad van het Boris Pasternak-erf. Dit was noodzakelijk aangezien er even daarvoor een melding was geweest in die omgeving. Een passerende fietser was het hier niet mee eens en schold de politieagenten de huid vol. Toen zij hem daarop aanspraken bleef hij doorgaan waardoor het voor de agenten onmogelijk was om een normaal gesprek met de man te voeren. Vervolgens werd besloten om de 29-jarige inwoner van Dordrecht aan te houden voor beledigen van een ambtenaar in functie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.