Aanhouding voor huiselijk geweld aan de Houttuinen

02 maart 2009

DORDRECHT – Ook in een woning aan de Houttuinen ging het in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 februari mis. De 44-jarige inwoner van Papendrecht had ruzie met zijn moeder gekregen in haar huis. Hierbij had hij een aantal spullen vernielt en had hij zijn moeder bedreigd. Ook hier was sprake van drugsgebruik waardoor de verdachte niet echt voor reden vatbaar was. De man is aangehouden. Moeder heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.