Tweetal aangehouden voor diefstal vanaf bedrijfsterrein

02 maart 2009

DORDRECHT – Naar aanleiding van een tip van een surveillant van alarmmaatschappij besloot de politie te gaan kijken bij een bedrijf gevestigd aan de Donker Duyvisweg. Het bleek dat daar vrijdagavond 27 februari een tweetal mannen het terrein op was gelopen.

Een gat was ontstaan in het hekwerk rondom het bedrijf waardoor het tweetal op het terrein kon komen. Wat er mee is genomen is nog niet precies bekend.

Wel kon de politie het tweetal in hun auto staande houden op de Pieter Hoebeeweg. Beiden, een 31-jarige en een 30-jarige inwoner van Dordrecht zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De auto waarin het tweetal reed is in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.