Buschauffeur in gezicht gespuugd

03 maart 2009

DORDRECHT – Een nog onbekende man maakte het maandagmiddag 2 maart erg bont toen hij een buschauffeur in zijn gezicht spuugde. De buschauffeur stopte voor het zebrapad op de Spuiboulevard om voetgangers de vrije doorgang te verlenen. Één voetganger vond het noodzakelijk om beledigingen te uiten in de richting van de buschauffeur. Vervolgens spuugde hij door het open raam in het gezicht van de bestuurder van de bus. De 47-jarige buschauffeur heeft hierop direct de noodknop ingedrukt waarna de politie direct polshoogte kwam nemen. De verdachte had toen al het hazenpad gekozen. Een onderzoek zal worden ingesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.