Inbraak in bedrijf aan de Grafelijkheidskade

04 maart 2009

DORDRECHT – In de nacht van dinsdag op woensdag 4 maart is er ingebroken in een bedrijf aan de Grafelijkheidsweg.  Een getuige zag dat rond 03.00 uur twee personen op een scooter wegreden en gaf dit direct door aan de politie. Die kon het tweetal echter niet meer achterhalen.

Bij een onderzoek bij het bedrijf bleek dat de buitendeur was ingeslagen waardoor de inbrekers toegang kregen tot een centrale hal. Hierna gooide de daders een ruit in van een intern gelegen pand waarna ze daar hun slag sloegen. Het is niet bekend wat er is meegenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.