Vekeerscontroles met 36 boetes als gevolg

05 maart 2009

DORDRECHT – Bij verkeerscontroles woensdag 4 maart op de Laan van Londen, Mijlweg, Rijksstraatweg, De Savornin Lohmanweg, Thorbeckeweg en Pieter Zeemanweg zijn in totaal 1045 automobilisten en bromfietsers gecontroleerd. De politie lette speciaal op of men een gordel droeg en handsfree belde. Daarnaast is vanzelfsprekend gecontroleerd op de snelheid. In totaal zijn 36 bekeuringen uitgedeeld, 19 voor het niet dragen van de gordel, 13 voor te rijden met een te hoge snelheid, 3 voor handsfree bellen en tenslotte kreeg een bromfietser een bekeuring omdat hij op een verkeerde rijbaan reed. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 kilometer waar maximaal 50 kilometer is toegestaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.