Fietsen in voetgangersgebied

06 maart 2009

DORDRECHT – De politie heeft donderdag 5 maart 2009 in winkelcentrum Bieshof in Dordrecht 36 boetes uitgedeeld aan fietsers die fietsten in het voetgangersgebied. De politie hield de controle ‘stoep op, fiets af’ naar aanleiding van klachten van winkeliers, het winkelend gebied en omwonenden. Kinderen tot en met 12 jaar kregen geen boete maar een waarschuwing. Terwijl de politie aan het controleren was, kwam ook nog een snorfietser door het voetgangersgebied rijden. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.