tweetal aangehouden voor winkeldiefstal aan de Brouwersdijk

09 maart 2009

DORDRECHT – De politie heeft maandagochtend 9 maart twee winkeldieven aangehouden die zich op 20 november 2008 verschillende goederen hadden gestolen bij een drogist aan de Brouwersdijk. Het tweetal, een 37-jarige inwoner van Dordrecht en een 50-jarige inwoonster van Dordrecht, werd maandagochtend van hun bed gelicht nadat zij waren herkend van camerabeelden.

In de drogist hing een camera waar de winkeldiefstal mee was opgenomen. Het tweetal werd herkend waarna maandagochtend de aanhouding na overleg met justitie kon plaatsvinden. Zij worden verdacht van het stelen van verzorgingsmiddelen ter waarde van 200 Euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.