Gestolen auto uit Slovenië

09 maart 2009

DORDRECHT – De politie heeft op vrijdag 6 maart eind van de middag een 43-jarige Sloveen en een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden op de Laan der Verenigde Naties. De Sloveen die de wagen met Sloveens kenteken bestuurde viel door zijn rijgedrag op bij de politie. Hij had drie rijbanen nodig en gebruikte geen richtingaanwijzer.

De automobilist werd aan de kant van de weg gezet en moest blazen. De man had niks gedronken. Maar na controle van de auto bleek deze als gestolen gesignaleerd te staan. Het voertuig werd daarop in beslaggenomen en de bestuurder en bijrijder aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.