Bromfietsers botsen frontaal op fietspad langs N3

09 maart 2009

DORDRECHT – Op het fietspad langs de rondweg N3,  ter hoogte van het Amazonepad, zijn vrijdagavond 6 maart twee bromfietsers frontaal op elkaar gebotst. De ene bromfietser – een 16-jarige jongen uit Dordrecht – kwam aangereden vanuit de richting Papendrecht. Volgens een getuige reed hij op de verkeerde weghelft. Uit tegenovergestelde richting kwam op dat moment een 17-jarige jongen uit Papendrecht op zijn bromfiets aangereden. Een frontale botsing was het gevolg.

De 16-jarige kwam door de klap tegen een lantaarnpaal tot stilstand, de 17-jarige begon te tollen met zijn brommer en raakte een passerende snorfietsster, een 49-jarige vrouw uit Dordrecht. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeers Ondersteuning (RVO) zullen het ongeval analyseren waarna bekeken wordt of er proces-verbaal wordt opgemaakt. Gezien de fikse schade aan de bromfietsen werden deze weggesleept, de snorfiets raakte ook beschadigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.