Tweetal dreigt met mes

10 maart 2009

DORDRECHT – Twee jongens van 12 en 16 jaar oud afkomstig uit Dordrecht hebben maandagavond een vakkenvuller van een supermarkt aan het P.A de Kok-plein. Het tweetal kwam daar maandagavond binnen en vroegen een 16-jarige vakkenvuller om geld waarmee ze hun woorden kracht bij zette met een mes. Hierna liepen ze weer door. Het tweetal werd echter door overig winkelpersoneel in de kraag gegrepen waarna zij aan de politie werden overgedragen. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.