Gewond door stalen profiel

11 maart 2009

DORDRECHT – Bij bouwwerkzaamheden aan het Achterom in Dordrecht is op dinsdagmiddag 10 maart een voorbijganger gewond geraakt.

Een van de bouwvakkers gooide vanaf enkele meters hoogte een stalen profiel in een container. Dit profiel stuiterde echter uit de container en kwam tegen het hoofd van een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer liep een flinke snee op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie is ingeschakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.