Rijden zonder rijbewijs op de a16

11 maart 2009

DORDRECHT – Tijdens een snelheidscontrole op dinsdag 10 maart werd op de A16 een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

De man reed te hard en nadat hij was staande gehouden, gaf hij een valse naam op. Vervolgens bleek dat  hij geen geldig rijbewijs had. De politie maakt proces-verbaal op.

Tijdens de controle, die gehouden werd door het Verkeershandhavingsteam, de Regionale Verkeersondersteuning en de wijkpolitie, werden in totaal 122 processen-verbaal opgemaakt, hoofdzakelijk voor snelheidsovertreding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.