Verdachten diefstal Dubbelsteynlaan West aangehouden

11 maart 2009

DORDRECHT – Op dinsdagmiddag 10 maart werd een 29-jarige man uit Dordrecht aangehouden die verdacht wordt van het stelen van diverse goederen. De man was even daarvoor in een winkel aan de Dubbelsteynlaan West waar hij door winkelpersoneel betrapt werd op de diefstal.

Aan de hand van het signalement kon de politie hem even later aanhouden. De man bekende de dieftal. Diezelfde middag werd ook een 48-jarige man uit H-I-Ambacht aangehouden omdat hij verdacht wordt van diefstal bij een winkel aan de Voorstraat in Dordrecht. Agenten betrapten de man en hebben hem aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.