Verkeerscontrole met 27 boetes

12 maart 2009

DORDRECHT – Tijdens verkeerscontroles hebben politieagenten van het Verkeershandhavingsteam 27 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 8 bestuurder wegens overschrijding van  de maximumsnelheid van 50 km/uur, voor 15 bestuurders die geen gordel droegen, 1 keer voor het niet hands-free bellen en 2 keer voor het rijden zonder rijbewijs.

Een 54-jarige bromfietser uit Dordrecht werd betrapt op het rijden onder invloed en werd aangehouden. Hij blies in het bureau ongeveer 1,8 promille (810 ug/l). Bovendien was de man niet in het bezit van een rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod van 9 uren en werd na verhoor heengezonden. De controles werden op woensdag  11 maart 2009 gehouden op de Lidtsedijk en de Swanendrift te Zwijndrecht en de Weeskinderdijk Beneden en de Pieter Zeemanweg te Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.