Verdachte vlucht en botst tegen paal

12 maart 2009

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Dordrecht is op woensdagmiddag 11 maart aangehouden omdat hij diverse verkeersovertredingen op zijn naam had staan. Toen agenten de man in de wijk Dubbeldam zagen rijden en hem een stopteken gaven, ging hij er in zijn auto vandoor over het fietspad langs de N3.

Hij vervolgde zijn weg over de Laan der Verenigde Naties en kwam tot stilstand tegen een paal. De man is daarna aangehouden en ingesloten. De verdachte is in de loop van de avond in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.