Vluchten met lekke band

13 maart 2009

DORDRECHT – Twee mannen van 37 en 57 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden omdat ze in een gestolen personenauto reden. Dit gebeurde op donderdagmiddag 12 maart 2009 omstreeks 13.15 uur. Politieagenten zagen de mannen rijden op de Laan de Verenigde Naties in de richting van de N3 .

Na controle bleek dat de auto als gestolen stond gesignaleerd. De agenten zetten de achtervolging in. Het voertuig ging er met hoge snelheid vandoor. De bestuurder keerde en vervolgde zijn weg met hoge snelheid  over de Laan der Verenigde Naties richting Stad. Hij maakte diverse verkeersovertredingen en  reed dwars over een middengeleider waaebij de auto los kwam van het wegdek. De auto reed vervolgens met een lekke voorband de Weeskinderdijk op. Daar raakten de agenten de auto kwijt. Even later kwam een melding dat de twee verdachten zaten weggedoken in een tuin aan de Jan Luykenstraat. Daar werden ze aangehouden en troffen agenten ook de auto aan.

De auto bleek op woensdagavond 11 maart 2009 gestolen te zijn vanaf de Pijnenburg. De verdachten zijn ingesloten. De 37-jarige man bekende de diefstal van de personenauto en had ook gereden. Aan hem is een dagvaarding uitgereikt. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.