Inbreker houdt gebroken arm over aan woninginbraak

16 maart 2009

DORDRECHT – Een 39-jarige inbreker heeft zondagavond 15 maart een gebroken arm overgehouden aan een poging tot woninginbraak. De inbreker was het dak opgeklommen van een woning aan de Prinsenstraat. Toen hij door het raam van de keuken keek op de bovenste verdieping werd hij gezien door een bewoner van het pand.

Die pakte vervolgens een honkbalknuppel en ging de inbreker achterna. Uiteindelijk kon hij de 39-jarige inbreker uit Bergen op Zoom overmeesteren maar liep deze wel een gebroken arm op. De politie heeft de inbreker aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is onderzocht in het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.