Verduistering van eten en tabak

18 maart 2009

DORDRECHT – Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is door politieageten aangehouden wegens verduistering.

Dit gebeurde op dinsdagmiddag 17 maart 2009 in een winkel aan het P.A. de Kokplein. De jongen die werkzaam was in de winkel heeft de afgelopen maanden etenswaren en rookwaar verduisterd. De jongen is door zijn werkgever ontslagen. 

Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.