Winkeldiefstal aan het Statenplein

19 maart 2009

DORDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 18 maart een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden wegens winkeldiefstal.

De man stal in een winkel aan het Statenplein een aantal dvd’s en een drietal doosjes lego. Hij werd betrapt door beveiligingspersoneel. Hij bleek na aanhouding ook gestolen babyartikelen uit een nabijgelegen warenhuis op zak te hebben.

Politieagenten namen hem mee naar het bureau en sloten hem in. Na verhoor werd hij begin van de avond weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.