Dordrecht.net van start!

19 maart 2009

DORDRECHT - Dordrecht.net is op 18 maart 2009 officieel van start gegaan en wij verwelkomen u op deze nieuwe portal van Dordrecht.

Op de hoofdpagina zijn direct de laatste nieuwswaardigheden te lezen en is er te zien welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd. In de rubriek Samenleving is een adressengids opgenomen met allerlei achtergrondinformatie over de gemeente.
Verder zijn er ook heel wat links te vinden van bedrijven, organisaties en personen uit Dordrecht. En door middel van RSS kunt u zich abonneren op het laatste nieuws.

We zijn benieuwd naar uw reactie! Mocht u vragen en/of suggesties hebben, vertel het ons! Ook nieuws en/of foto's ontvangen we graag! Stuur een mail naar redactie@dordrecht.net en u krijgt zsm een reactie terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.