Aanhoudingen voor drugsbezit na korte achtervolging

20 maart 2009

DORDRECHT - Een 24-jarige man en een 26-jarige man (woonplaats onbekend) zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 20 maart langs de A16 aangehouden voor drugsbezit. Tijdens een routinecontrole wilde de politie een personenauto met twee inzittenden staande te houden. De bestuurder van de auto negeerde echter het stopteken en gaf juist gas bij.

De politie ging er achteraan en na een korte achtervolging kwam de auto plotseling tot stilstand. Beide mannen stapten uit en namen via een grasstrook de benen. Nadat één van de beide verdachten ten val kwam wist de politie de mannen aan te houden. Na een zoekactie op de grasstrook vond de politie een wikkel met harddrugs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.