Dronken dame omgevallen met scootmobiel aan de Zuidendijk

20 maart 2009

DORDRECHT - Een 51-jarige vrouw uit Dordrecht is op donderdagmiddag 19 maart door de politie aangehouden op de Zuidendijk. De vrouw was daar omgevallen met haar scootmobiel. Hierdoor had ze een hoofdwond opgelopen.

De 51-jarige rook behoorlijk naar alcohol waarop haar een eerste blaastest werd afgenomen. Deze gaf de indicatie ‘fout’ aan. Vervolgens werd de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht waar bloed van haar werd afgenomen om te bezien hoeveel de vrouw had gedronken ten tijde van de eenzijdige aanrijding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.