Etmaal op de ligfiets door Dubbeldam voor World Servants

21 maart 2009

DORDRECHT/DUBBELDAM - Op vrijdag 17 en zaterdag april willen jongeren 24 uur lang met ligfietsen door Dubbeldam rijden. Ze willen zo geld bijeen brengen voor de internationale hulporganisatie WORLD SERVANTS. Woordvoerster Helga Schipper, tel. 6310201, zoekt mensen die willen sponsoren. ,,Maar misschien wil iemand ook een uurtje meefietsen. Dat is ook mogelijk. Helga kan ook worden gemeld via helgakoster@yahoo.com

Meer over het goede doel via de website van de internationale organisatie. Een voorproefje:

Welkom op World Servants.nl!

 

 

World Servants is een christelijke organisatie die scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen bouwt met hulp van groepen van jongeren en volwassenen uit Nederland.
In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen door deelnemers te activeren en fondsen te werven voor de World Servants projecten. Het motto van World Servants is ‘bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander’.
 
Met World Servants op pad gaan is meer dan ontwikkelingshulp, je stapt in een andere wereld die een blijvende indruk bij je zal achterlaten.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.