Jan Jaap Janse eens geen winnaar Alblasserwaardschaak

23 maart 2009

DRECHTSTREEK - Op het regio schaakfestijn onder de naam Alblasserwaardtoernooi in Sliedrechtse moest Jan Jaap Janse na vijf jaar de beker afstaan. De uit de Alblasserwaard afkomstige speler, die ook nog betrokken was bij schaakclub Alblasserdam, werd uiteindelijk verslagen door de jeugd van de Oosterhoutse club D4. De jeugdtalenten komen vaak spelen in de Drechtstreek door de banden van hun voorzitter Jan Sulman met Dordrecht en ommelanden. Meer schaaknieuws op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.