FC Dordrecht wint sinds één jaar weer uitwedstrijd

23 maart 2009
FC Dordrecht wint sinds één jaar weer uitwedstrijd

DORDRECHT - Uiteindelijk behaalde FC Dordrecht in IJmuiden de overwinning waar het voor gekomen was. Met wellicht de mooiste actie van de avond schoot Cecilio Lopes zijn ploeg in de 88e minuut op een niet meer verwachte voorsprong. Die minimale marge was, ondanks een laatste hachelijk moment in de allerlaatste seconde van de blessuretijd, goed voor de eerste uitzege sinds precies één jaar. Op 21 maart 2008 was RBC, de tegenstander van volgende week, de laatste bij wie dat stuntje werd uitgehaald. Telstar – FC Dordrecht 0-1

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.