Tweetal aangehouden voor vernielen bushkokje

23 maart 2009

DORDRECHT - Een getuigen belde in de nacht van zaterdag op zondag 22 maart de politie omdat hij gezien had dat twee personen het bushokje aan de Chico Mendesring hadden vernield. De twee personen waren er na hun daad vandoor gegaan. De politie was er snel en kon twee jongens, een 17-jarige en een 19-jarige inwoner van Dordrecht aanhouden omdat zij voldeden aan het door de getuige opgegeven signalement. De politie heeft de ouders van het tweetal op de hoogte gesteld en hen ingesloten voor nader onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.