Gebiedsontzegging voor dronken man

23 maart 2009

DORDRECHT - De politie ging zaterdagmiddag 21 maart naar aanleiding van verschillende meldingen van overlast polshoogte nemen bij de Blekersdijk. Een aantal mannen zou daar voor overlast zorgen omdat zij onder invloed waren van alcohol en drugs. De politie trof daar één man aan die duidelijk te diep in het glaasje had gekeken.

Aangezien de bewoners hun huis niet meer goed in en uit durfde gaan werd besloten de man aan te houden en mee te nemen ter ontnuchtering naar het bureau. De man is ingesloten. Zondagochtend is de man gehoord en kreeg hij een bekeuring voor het veroorzaken van overlast en openbare dronkenschap. Eveneens kreeg de 45-jarige inwoner van Dordrecht een gebiedsverbod uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.