Insluipen in woning: sieraden, laptop en auto weg

23 maart 2009

DORDRECHT -  De bewoners van een woning aan de Jupiterlaan zijn vrijdagavond 20 maart slachtoffer geworden van een inbraak.

Vermoedelijk via insluiping wist de dader(s) binnen te komen en nam sieraden, een laptop en de auto voor de deur – een blauwe Audi A6 met het kenteken 52-HBH-8 - weg. Door de bewoners wordt aangifte gedaan.
Indien er getuigen zijn die mogelijk iets verdachts gezien hebben in de Jupiterlaan op vrijdagavond 20 maart worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.