Uit de bocht, over het fietspad

23 maart 2009

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Rosmalen is in de vroege morgen van zaterdag 21 maart door de politie aangehouden op de S.M. Hugo van Gijnweg.

De onder invloed van alcohol verkerende automobilist miste de bocht op de jacob van Heemkerckstraat-Karel Doormanweg, vervolgde zijn weg over de Patersweg en aan het einde nam hij het stukje fietspad bij de S M Hugo van Gijnweg mee. Surveillerende agenten zetten hem aan de kant van de weg en lieten hem blazen. Hij blies 0,8 promille. Hij kreeg een boete van 360 euro maar kon deze niet betalen waarop hij een dagvaarding kreeg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.