13 jarige pennendief

23 maart 2009

DORDRECHT - Twee meisjes van beiden 13 jaar uit Dordrecht zijn vrijdagmiddag 20 maart door de politie aangehouden wegens winkeldiefstal.

Ze stalen in een winkel aan het P.A. de Kokplein schrijfgerei met een totaalwaarde van bijna 50 euro. Het winkelpersoneel betrapte hen en droeg hen over aan de politie. Beiden bekenden hun aandeel in de diefstal op het politiebureau. Er kwam ook nog boven tafel dat ze bij een drogisterij een lipgloss hadden gestolen. ’s Avonds werden de tieners weer in vrijheid gesteld. Bekeken wordt of ze een HALT-straf krijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.