Snelheidcontrole A16, 114 bekeuringen

23 maart 2009

DORDRECHT -  In samenwerking met het KLPD heeft de verkeerspolitie van Zuid-Holland-Zuid op vrijdag 20 maart een snelheidscontrole gehouden op de A16.

Met behulp van laserapparatuur werden de snelheidsovertreders gesnapt waarna motorrijders hen van de weg haalden en brachten naar een plek voor afhandeling van de boete. In totaal werden 3400 passanten gecontroleerd en werden er 114 bekeuringen voor overschrijding van de maximumsnelheid (100 km per uur) geschreven. Van de 114 zijn er twee bestuurders die voorlopig hun rijbewijs kwijt zijn. Zij overschreden de snelheid met meer dan 50 km per uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.