Zes evangelische voorgangers doen aan eerste kanselruil

24 maart 2009

DORDRECHT -  Zes voorgangers die al met elkaar samen werken in het Evangelisch Contact Dordrecht (ECD) hebben een primeur met een eerste kanselruil op zondag 19 april. ,,We willen elkaar zo ook beter leren kennen", zo ligt in het Hervormde kerkblad ds. Nico van der Leer (voorganger@baptisten-dordrecht.nl) toe.

Zoek vrede voor de stad uit Jeremia 29 zal het thema zijn van de zes diensten. Eljakim, PKN Krispijn, Kerk vd Nazaner, Jozua, Kom en Zie en de Baptistengemeente doen mee. De Vergadering der Gelovigen, Ned.gereformeerd en Chr. Geref. Zuidhoven zullen mogelijk een volgende keer invoegen.

Als de evaluatie na 19 april positief uitpakt, hoopt het Evangelisch Contact met de kanselruil door te gaan. Een aantal leden van het ECD draait ook mee in de Raad van Kerken in Dordrecht, waarbij ook de PKN en de RK is aangesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.