DNA leidt tot aanhouding

24 maart 2009

DORDRECHT - Een in 2003 veiliggesteld biologisch spoor heeft zes jaar later tot een aanhouding geleid.

Op het politiebureau aan de Overkampweg werd een 38-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. Zijn DNA kon gematcht worden aan een spoor dat in 2003 werd aangetroffen in een vrachtwagen van waaruit een radio was gestolen. Dat gebeurde op de Kamerlingh Onnesweg. Mogelijk is de man aan meerdere auto-inbraken te klinken; dat wordt nog onderzocht. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.