Wijk Reeland mist een goedkoper supermarkt

24 maart 2009

DORDRECHT -   De PvdA/Dordrecht heeft afgelopen weekeinde een werkbezoek gebracht aan Reeland, De wijk Vogelbuurt is daar een onderdeel van. ,,We hebben met veel bewoners gesproken op het Vogelplein en op de Reeweg, en een enquete afgenomen over het leefklimaat in de wijk.

Over het algemeen was men wel tevreden, een goedkope supermarkt werd gemist. Mensen klagen wel over de overlast van de vele kamerverhuur panden in bepaalde straten in de wijk.

De handhaving kan beter, is de algemene mening. De resultaten van de enquete zullen we bekend maken, zodra we de uitslagen binnen hebben", aldus de partij op de eigen Dordtse site.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.