Amnesty International/Dordrecht zoekt briefschrijvers

24 maart 2009

DORDRECHT -  Amnesty International Dordrecht hoopt meer mensen te betrekken bij de inzet voor de naleving van mensenrechten wereldwijd. Dat kan door maandelijks brieven te schrijven aan mensen, die gevangen zitten.

Zo wordt de betrokken regering en de gevangene duidelijk gemaakt, dat zijn of haar positie niet wordt vergeten. Amnesty/Dordrecht hoopt dat op steeds meer plaatsen schrijfgroepen ontstaan, die samen één keer per maand voor Amnesty bijeen komen.

Voorbeeldbrieven liggen in elk geval in drie Dordtse kerken, maar Amnesty hoopt snel op een verbreding van de briefschrijfactie. Inlichtingen via Janny Klaassen, 6164747.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.