Pierre Smeets in één lijn naar schaaktitel de Willige Dame

25 maart 2009

DRECHTSTREEK - Pierre Smeets lijkt in één lijn naar de schaaktitel van de Dordtse schaaksoos de Willige Dame te gaan. Hij boekte zijn achtste (!) winstpartij op rij tegen Joop de Jong uit Papendrecht.

Smeets werd al enkele keren eerder tot kampioen gekroond in poffertjessalon Visser. Teus Slotboom jr. en Kees van 't Hoff van de schaakclub Zwijndrecht lijken de belangrijkste gegadigden te zijn voor zilver en brons bij de Willige Dame.

De club, die vorige week het recht op promotie naar de landelijke competitie pakte, heeft een eigen schaaksfeer. Meer nieuwe op www.tomsschaakboeken.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.