Tegen verkeerszuil

26 maart 2009

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Dordrecht is met zijn snorfiets tegen een verkeerszuil aangereden. Dit gebeurde op woensdagavond 25 maart 2009 omstreeks 20.15 uur op de Mauritsweg. Door onbekende oorzaak reed de jongen tegen een verkeerszuil van een wegversmalling.  Normaal moeten fietsers en bromfietsers deze zuil rechts passeren. De jongen raakte onder andere gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De snorfiets raakte aan de voorzijde beschadigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.