Aanhouding in onderzoek schietspartij

26 maart 2009

DORDRECHT - In het onderzoek naar de mogelijke schietpartij van 20 maart jl is duidelijk geworden dat op 20 maart rond 23.00 uur op de W.H. Vliegenstraat daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden. Daarbij werd een 21-jarige man uit Dordrecht geraakt. Hij was niet levensgevaarlijk gewond, maar moest wel in het ziekenhuis behandeld worden. De politie is direct een onderzoek gestart dat resulteerde in een aanhouding.

Op 21 maart j.l. werd in Lelystad een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident en naar het politiebureau in Dordrecht overgebracht. De verdachte is op 25 maart in bewaring gesteld door de rechter-commissaris. De politie zet het onderzoek voort en kan op dit moment geen verdere mededelingen doen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.