Winkeldief brengt vrienden in de problemen

26 maart 2009

DORDRECHT - De politie heeft dinsdagmiddag 24 maart drie mannen van 16 en 24 jaar uit Sliedrecht en Dordrecht en een 30-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na melding van een winkeldiefstal. Een van hen stal in een warenhuis aan de Voorstraat een broek en een riem.

Nadat de alarmpoortjes afgingen, ging er één direct vandoor, de andere twee volgden. Surveillerende agenten hielpen het winkelpersoneel dat er achteraan was gegaan. De drie werden uiteindelijk in de Voorstraat – ter hoogte van de Lombardstraat – aangehouden. Eenmaal op het politiebureau bleek de 30-jarige alleen verantwoordelijk voor de diefstal. Zijn vrienden hadden er niks mee te maken. De winkeldief krijgt een dagvaarding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.