Huiselijk geweld en vernieling

27 maart 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Amsterdam is door politieagenten aangehouden wegens huiselijk geweld en vernieling.

Dit gebeurde op vrijdagmorgen 27 maart 2009 omstreeks 08.00 uur op het Suze Groeneweg-Erf. De man mishandelde en bedreigde zijn 46-jarige vriendin. Ook vernielde hij tijdens een ruzie de nodige huisraad. De vrouw liep diverse blauwe plekken over haar gehele lichaam op en deed aangifte. De man is meegenomen naar het politiebureau en is ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.