Drugsdealer aangehouden

27 maart 2009

DORDRECHT - Politieagenten hebben na onderzoek een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden.

Dit gebeurde op donderdagmorgen 26 maart 2009 op de Krommedijk. De man wordt verdacht van het dealen van harddrugs. Tijdens zijn aanhouding probeerde hij de 10 bolletjes cocaïne die hij bij zich had in te slikken. Politieagenten wisten dit te voorkomen en namen de drugs in beslag. Hij is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.